به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه جامعه و فرهنگ ملل، در یکی از گزارشهای نشریه لبنانی الاخبار آمده است : ، "بنیاد سوروس کمک های مالی خود را در زمینه توسعه سیاست، فرهنگ و آموزش در بخش خصوصی جامعه لبنان هزینه می کند و اکثریت دریافت کننده های این کمک مالی را نهادها و موسسات خصوصی تشکیل میدهند و بودجه اعلامی سالانه آنها چندین برابر بودجه نهادهای رسمی دولتی بشمار می رود."
کارویژه بنیاد سورس در لبنان
بنیاد «جرج سوروس» بنیادی است که برای گسترش و حاکمیت جامعه باز در سطح جهان فعالیت می کند. این بنیاد وابسته به میلیاردر یهودی-امریکایی جورج سوروس می باشد. چیزی که بنیاد سوروس را از سایر مؤسسات مالی «خیریه» آمریکایی متمایز می کند، گستردگی جغرافیایی آن در سطح جهان است. "بنیاد ترویج جامعه باز" کمک های مالی خود را به مؤسسات دانشگاهی، بنیادها و سازمانهای جامعه مدنی که مفاهیم لیبرال را تبلیغ و ترویج میکنند و از مسائل جهانیسازی فرهنگی دفاع میکنند، هزینه می نمایند. این سرمایه گذاری ها عمدتاً در کشورهای هم مرز با روسیه، چین و کشورهای اسلامی بیشتر متمرکز شده است. وب سایت بنیاد جامعه باز ادعا می کند که سوروس از سال ۱۹۷۹ حدود ۱۶.۸ میلیارد دلار برای حمایت از مسائل دموکراسی، حکومت داری، حقوق بشر و آزادی ها در ۷ منطقه جغرافیایی در سراسر جهان (آفریقا، آسیا و اقیانوسیه، اوراسیا، اروپا، آمریکای لاتین، خاورمیانه و شمال آفریقا و ایالات متحده) هزینه و به عبارتی سرمایه گذاری کرده است. بر اساس گزارش مالی «بنیاد ترویج جامعه باز» در سال ۲۰۱۹ که به خزانه داری آمریکا اعلام شده است، این بنیاد ۶۶۹ میلیون و ۷۷۵ هزار و ۵۰۰ دلار مستقیماً به ۹۶ کشور کمک مالی کرده است و ۵۱ میلیون دلار آنها به خاورمیانه و شمال آفریقا اختصاص یافته و سهم لبنان در حدود ۳۶۱۸۰۰۰ دلار بوده است .
نقش دانشگاه آمریکایی بیروت
"بنیاد ترویج جامعه باز" از سال ۲۰۰۸ کمک های مالی خود را به موسسات خصوصی لبنان از طریق دانشگاه آمریکایی بیروت پوشش می داده و اوج پرداخت مالی این نهاد در دوره انقلاب های عربی بوده است.
شایان ذکر است که فعالیت بنیاد سوروس به دلیل نقش مداخله گر منفی که برای توسعه و گسترش روند جهانی سازی فرهنگی لیبرال داشتند، در بسیاری از کشورها از جمله روسیه، چین، مجارستان و مصر و.... ممنوع شده اند. ولی در لبنان بخاطر وجود بحران اقتصادی و وابستگی گروههای سیاسی به خارج از کشور فعالیت این نهاد بین المللی بدون هیچ مانعی ادامه دارد و فقط در سال ۲۰۲۰ بیش از شش و نیم میلیون دلار به ۳۵ موسسه سیاسی، فرهنگی و آموزشی از جمله دانشگاه امریکایی بیروت، مرکز فرهنگی و هنری عربی و موسسه سمیر قصیر، موسسه توسعه علوم اجتماعی و سایر مراکز پرداخت نموده است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفت و گو با دکتر محمدهادی همایون روند«ظهور» را از آغاز تاریخ تا بازه کنونی بررسی کرده ایم
عزیز حسنویچ، مفتی اعظم کرواسی در گفتوگو با «جامجم»مطرح کرد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد